12 Aralık 2011 Pazartesi

BLOG DOSTLUĞU

 Blog dostlarımın sevgili Meral Hn.da toplanacağını duyunca önce üzüldüm hafta içi olduğu için gidemeyecektim,çünkü torunumu okuldan alıyordum.Damadıma bundan bahsedince ne duruyorsunuz gidin ben kızı alırım demesiyle cuma sabahı 6.15 te evden çıktım.Yolculuğum bu gökkuşağının altından geçmemizle daha bir anlam kazandı,malesef otobüste olduğumdan tek tarafı çekebildim.
 Meral hn.arkadaşları tarafından yoldan alınarak atölyeye geldim.Sevgili Emel hn,Serpil hn. ilk defa görüştüğüm Cihan hn. ve emelin kızı gelmişlerdi.Meral hn. arkadaşları Nebaan,Asiye,Melike,Hatice,Dilek  le tanıştık(unuttuklarımdan çok özür diliyorum) hepsi çok samimi ve şeker insanlar.
 Günümüz bol kahkahalı  ve çok güzel geçti.Meral hn. arkadaşları tarafından hazırlanan mamalarıda mideye indirdikten sonra gayet kibar bir şekilde atölye yi talan ettik,alamadıklarımızda içimizde ukte kaldı :)


Böyle güzel buluşmaları daha sık yapalım .Hepinize SEVGİLERİMİ gönderiyorum.

5 yorum:

emelden.blogspot.com dedi ki...

Bencede sıklaştıralım ,ne keyifli bir gündü gerçekten.
Öpüyorum.

aksungur46 dedi ki...

hatişciğim ne güzel bir gündü.sımsıcak,samimi ve değerli insanlar bir arada ben çok mutlu oldum inş tekrarlarız dilekleri ile

Unknown dedi ki...

simdi
bloklari gezerken gordum
cok hosuma gitti
tekrari gelir insallah
yazin sapancada bahcede yapariz insallah tekrarini
opuyorum

Unknown dedi ki...

bloglar arasinda gezinirken o guzel gunu yasadim tekrar
hersey cok guzeldi
tekrarini insallah sapancada baharda bizim bahcemizde tekrarlariz
cokta keyifli olur
hepinizi cok sevdim...........
sevgiler

HATiŞiN HOBiLERi dedi ki...

evet arkadaşlarım dediğiniz gibi güzel bir gündü.inşallah tekrarlarız.cihancım mart başı gibi 2. torunum doğacak buluşma tarihi bana uyarsa neden olmasın,seve seve gelirim .sevgiler